Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Hbm Machines Masina De Polisat Cu Acumulator 125mm 18v 4.0ah Hbm (9841)

963,90 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
gebotools.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 963,90 RON

Descrierea produsului
Descriere:
Aceasta MASINA DE POLISAT CU ACUMULATOR 125MM 18V 4.0AH HBM este potrivita in special pentru lustruirea sau ceruirea suprafetelor mari, fara a fi nevoie sa se acorde atentie speciala la cablurile sau firele pentru alimentare electrica.
Designul acestei masini de polisat este conceput in asa fel incat masina sa poata fi actionata cu doua maini fara a fi nevoie de un al doilea maner atasat lateral. Al doilea maner este, asadar, „incorporat in matrita si este situat chiar deasupra rotii de lustruire. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa exercitati un cuplu cu mana a doua si este suficient sa exercitati pur si simplu presiunea dorita.
O masina cu un excentric cu o deviere mare tinde in mod natural sa vibreze. Acest lucru a fost redus la minimum cu aceasta masina, facand dispozitivul extrem de greu. Bateria rezistenta de 18V si 4 Ah nu numai ca furnizeaza multa energie pentru un timp indelungat, dar isi pune si greutatea in lupta impotriva vibratiilor. Mai mult, avand in vedere vibratiile, nu ar fi foarte placut sa reglati viteza cu un sistem de tractoare. De aceea, aceasta masina are doua butoane (+ si -) cu afisaj deasupra. Cu butonul + viteza creste pas cu pas (cu butonul - scade), care este afisat pe afisaj.
Viteza este reglabila de la 2100 la 5000 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca suprafetele mari pot fi lustruite intr-un timp scurt.
Date tehnice:

Diametrul buretelui de lustruit: 125 mm

Tensiune: 18 V

Amperaj: 4.0AH

Rpm: Infinit variabil de la 2100 la 5000 RPM

Cursa excentrica: 15 mm

Motor puternic, cu perii de carbon
Echipat cu un motor de 18 V

Designul ergonomic imbunatatit si manerul cauciucat asigura o utilizare placuta
Livrat inclusiv cu 2 baterii

Echipat cu un incarcator rapid
Proiectat pentru eficienta si lucru mai rapid
Motor cu control electronic care asigura o viteza constanta
Mai bine protejat impotriva patrunderii prafului si umezelii
Se gaseste in pachet: Slefuitor, 2 baterii Li-ion 18V 4.0Ah, Incarcator, Burete de lustruit si cheie imbus

Nr. referinta: H9841

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.